Wat doen we nog meer…….

GYM OP DE MAANDAGAVOND

Op de maandagavond is er een gym-avond van 19.00 – 20.00 uur in Wijkcentrum Princenhof. U betaalt hiervoor een aparte contributie, nadat u lid bent geworden van de VVP. In de maanden juli en augustus is er geen gym i.v.m. de vakantieperiode. U bent vrijblijvend een avond welkom om mee te doen.

AVONDVIERDAAGSE PRINCENHAGE

De Avondvierdaagse Princenhage is in 2023 van 23 t/m 26 mei. Uiteraard zijn we weer van de partij met een groepje dames, zoals we dat in 2022 ook hebben gedaan.

WANDELEN

NATUURWANDELING WOENSDAG 12 APRIL 2023: O.l.v. een gids van Gilde de Baronie gaan we wandelen in het Voorbos, dat is in het Ulvenhoutsebos. We vertrekken vanaf De Fazant. Nadere informatie qua vertrek en tijd volgt nog.

Om de week wandelen we op donderdagmiddag vanaf Wijkcentrum Princenhof. Wevertrekken om 13.30 uur en we lopen ongeveer 5 kilometer, dit in overleg met de deelnemers. Via de wandel-app houden we elkaar op de hoogte of het doorgaat. Ook wordt er altijd een boswandeling gemaakt.

BLOEMSCHIKKEN

Met Pasen en Kerstmis organiseren we een workshop bloemschikken. In het najaar werken we met hortensia’s. In 2023 is de workshop bloemschikken met Pasen gepland op woensdag 29 maart om 14.00 en 19.30 uur in wijkcentrum Princenhof

DAGTOCHT MET DE BUS IN DE MAAND MEI

Op donderdag 11 mei 2023 gaan we met Brabant Expres Reizen een dagtocht maken naar een kaas- en wijnboerderij in Zeeland en krijgen we een rondrit langs de beroemde Deltawerken met stops onderweg.

EXCURSIE

In het voor- en najaar organiseren we een excursie. In 2023 plannen we een bezoek aan het Stedelijk Museum in Breda eind mei/begin juni.

FIETSTOCHT IN HET VOORJAAR

BEZOEK AAN VAN GASTEL NEWSTYLE TE ETTEN-LEUR

Op 19 april 2023 brengen we ’s avonds een bezoek aan Van Gastel NewStyle te Etten-Leur. Enkele bestuursleden zullen deze avond als “mannequin” de kleding showen.

BEZOEK AAN VAN DE KLOOSTER MODE TE BOSKOOP

Op woensdag 6 september vertrekken we om 08.45 uur met de bus richting Boskoop voor een bezoek aan Van de Klooster Mode. De leden ontvangen nog uitgebreide informatie hoe deze dag er uit zal gaan zien.