Activiteitenkalender

NIEUWJAARSBORREL DINSDAG 11 JANUARI 2022

Gezien de huidige corona maatregelen kunnen we niet met elkaar het glas heffen op een mooi en gezond 2022. De leden ontvangen een nieuwjaarsgroet met informatie over de huidige stand van zaken m.b.t. de activiteiten.

JAARVERGADERING DINSDAG 8 FEBRUARI 2022

Trekdrop en Zuurtjes

INTERNATIONALE VROUWENDAG DINSDAG 8 MAART 2022, Wijkcentrum PRINCENHOF, TIJD VOLGT

Deze avond staat in het teken van Internationale Vrouwendag. We organiseren deze avond een mini-fair met een aantal gasten. Wie er precies deel gaan nemen is nog niet helemaal bekend bij het maken van dit boekje. We hebben wel een aantal bekende gasten uitgenodigd die ook in 2020 van de partij waren en ook een aantal nieuwe gasten:

  • Sieraden etc:  Pierina
  • Kreatief: Karin’s Kreatief
  • Voetverzorging: Mimie Frèrejean
  • Verzorging: Oriflame
  • Kleding/Sjaals: CreaJean
  • Leuke gezellige kadotips van hout: Jouw Kadowinkel
  • Dameskleding: Stijlvol-Stoer

Deze lijst wordt nog verder aangevuld en met de officiële uitnodiging ziet u alle gasten voor deze mini-fair.Tijdens deze avond is er een presentatie door Saar aan Huis: Samen met de oudere de beste oplossing bedenken” om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Een avond vol inspiratie, creativiteit en beauty. U bent van harte welkom.

DINSDAG 5 APRIL: MECHEL MAKELAARDIJ EN NOTARIS CLERCX LEENDERS, Wijkcentrum PRINCENHOF, 20.00 uur

Mechel geeft uitleg over het onderwerp: Blijven wonen in je huis?Misschien twijfelt u over de vraag: wat ga ik doen, blijf ik wonen in mijn huis of wordt het tijd dat ik naar iets anders uitzie? Hopelijk heeft u aan het eind van deze avond een antwoord op uw vraag gekregen of kunt u er verder mee aan de slag gaan.

Waar we ook aandacht aan gaan besteden deze avond is:

Testament bij leven.Voor dit onderwerp hebben we notaris Clercx Leenders uitgenodigd. We hopen dat u aan het eind van de avond kunt zeggen: dit is nuttige informatie en ik ga er iets mee doen (misschien heeft u dit al gedaan?) U bent van harte welkom bij deze informatieve avond.

DINSDAG 3 MEI 2022: AFSLUITING VOOR DE ZOMERVAKANTIE, WIJKCENTRUM PRINCENHOF, tijd volgt met de uitnodiging

Dit is de vijfde avondactiviteit in Princenhof en daarna hebben we een pauze tot september. We organiseren nog een dagtocht met de bus, we blijven wandelen op de donderdagmiddag en de gymavond op maandag gaat nog door tot eind juni. Ook hopen we weer mee te kunnen wandelen met een groep dames tijdens de Avondvierdaagse Princenhage. Voor deze avond ontvangt u een officiële uitnodiging. We beginnen in elk geval met iets lekkers te eten en we sluiten de avond af met een gezellig optreden door: JAN BAKKEREN. Wellicht kent u hem nog van een paar jaar geleden toen hij als Kerstman bij ons te gast was bij de kerstviering.Maar Jan heeft meerdere gezellige programma’s, op de officiële uitnodiging kunt u lezen welk thema hij deze avond brengt. Maar we beloven u dat het een gezellige avond zal worden. Natuurlijk hopen we u nog te ontmoeten bij één van bovengenoemde activiteiten en anders hopen we u zeker weer te zien bij het vervolg van onze activiteiten in september: 6 september 2022.

DINSDAG 13 SEPTEMBER 2022: WELKOM NA DE ZOMERPAUZE, WIJKCENTRUM PRINCENHOF, aanvang 19.30 uur

De zomerpauze is weer voorbij. We zijn blij u weer welkom te kunnen heten en we hopen dat u heeft genoten van de zomer. We beginnen deze avond een half uurtje eerder, dus om 19.30 uur!! De avond start we met een speciale gast: DE CLINICLOWNS. CliniClowns zorgt ervoor dat zieke kinderen en kinderen met een beperking weer even zichzelf kunnen zijn. CliniClowns bezoeken mensen met dementie om gevoelens van eenzaamheid weg te nemen. Over dit alles komen ze ons vertellen. Om dit mooie werk te steunen hebben we deze avond een collectebus staan waarin we geld inzamelen voor dit goede doel. Alvast heel erg veel dank voor uw bijdrage. We nemen met u ook de overige avonden en activiteiten van het jaar door. Traditiegetrouw sluiten we de avond af met enkele ronden bingo waarvoor u kaarten kunt kopen. Graag tot 13 september!!

DINSDAG 4 OKTOBER 2022: DIERENDAG, Wijkcentrum PRINCENHOF, 20.00 uur

Vandaag is het Dierendag. Speciaal voor deze dag hebben we uitgenodigd: BULTERS MEKKE ASSISTENTIE HOND Maurice v.d. Hout komt met zijn assistentiehond Loetje een presentatie geven over de hulp van een assistentiehond volgens de methode van Bulters Mekke. Loetje is gekomen als pup en wordt met behulp van BultersMekke opgeleid als assistentiehond door de hulpvrager zelf. Van het begin af aan is dit dus een koppel en degene die een hulphond nodig heeft, leidt de hond zelf op. Maurice laat samen met zijn hond Loetje zien hoe waardevol een assistentiehond is. Assistentiehonden kunnen ingezet worden bij mensen met PTSS, epilepsie, autisme, fysieke beperkingen, auditieve beperkingen of een combinatie van deze beperkingen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: http://www.bultersmekke.nl. U bent van harte welkom op “onze dierendag”!!

DINSDAG 1 NOVEMBER 2022: PROWIN, Wijkcentrum PRINCENHOF, 20.00 uur

PROWIN International is een bedrijf voor verkoop van reinigingsmiddelen, cosmetica en dierenvoeding. Betrokkenheid en het doel om duurzaam te werken zijn in alle opzichten stevig verankerd in de bedrijfsoriëntatie.
Of het nu gaat om het productassortiment, het gebruik van middelen of het nemen van verantwoordelijkheid voor mens en milieu – proWIN combineert al deze taken en maakt u er onderdeel van. Hoe het werkt? We krijgen een powerpoint demonstratie te zien met afwisselend een demonstratie hoe de reinigingsproducten werken. Ook wordt ingegaan op cosmetica producten U kunt al uw vragen stellen en uitleg krijgen hoe de producten te bestellen zijn. Uw nieuwsgierigheid is gewekt? Kom dan gezellig naar deze avond!!

DINSDAG 29 NOVEMBER 2022: VERRASSINGSAVOND, Wijkcentrum PRINCENHOF, 20.00 uur

Wat gaat het worden deze avond???? Hoort wie klopt daar kinderen, hoort wie……..????Music was my first love???? Back to the sixties???? Quizzzzzzzzzzzzzzzzz???? Surprise, surprise???? The Queen of Clubs???? Kortom dit wordt een avond waarvan we niet weten op het moment dat we dit boekje maken in 2021 hoe de avond van 29 november in 2022 ingevuld gaat worden. Alles is mogelijk. Gaan we u tegen die tijd informeren?? Waarschijnlijk wel of niet?? Toch nieuwsgierig naar deze avond? Zeker komen, het wordt vast en zeker een gezellige avond. Eén ding kunnen we misschien wel verklappen: u krijgt koffie of thee met wat lekkers. En tevoren een uitnodigingsbrief met informatie.

DINSDAG 20 DECEMBER: KERSTVIERING BIJ HOTEL-RESTAURANT PRINCEVILLE, tijd volgt met uitnodiging

We gaan samen met u Kerst vieren bij restaurant Princeville. We ontvangen u graag voor een heerlijk diner in een sfeervol ingerichte zaal. Tijdens het diner hebben we een optreden in kerstsfeer door: Lia Verheul met haar dochter Annelies. Samen vormen zij het duo: DOUBLE JOY. Voor deze kerstviering ontvangt u een aparte uitnodiging. De kerstviering is ’s middags. We hopen met velen van u dit jaar af te sluiten met een gezellige kerstviering. We zien u dan weer graag terug in 2023! Wij wensen u alvast hele fijne kerstdagen en een mooi en gezond 2023!

TOT ZIENS IN