Geschiedenis

De Vrouwen Vereniging Princenhage is ontstaan uit de vroegere KVO Princenhage. Na 85-jaar KVO werd de vereniging zelfstandig en gingen we verder als Vrouwen Vereniging Princenhage per 1 januari 2014. De avondactiviteiten worden gehouden in wijkcentrum Princenhof, Princentuin 1 te Breda (Princenhage).

Doel

De Vrouwen Vereniging heeft als doel een ontmoetingsplaats te zijn voor vrouwen en organiseert hiervoor ontspannende en informatieve bijeenkomsten in wijkcentrum Princenhof op de dinsdagavond, 10 avonden per jaar in de periode september t/m april.

• Daarnaast is er op de maandagavond de mogelijkheid om lid te worden van de gym. De avond is in wijkcentrum Princenhof van 19.00-20.00 uur. U moet ook lid zijn/worden van de VVP om deel te kunnen nemen aan de gymavond. Naast de contributie voor de VVP betaalt u een aparte contributie voor de gymavonden.
  • Er worden excursies georganiseerd in het voor- en najaar. In de maand mei is er een dagtocht met de bus.
  • Op de donderdagmiddagen vertrekken we vanaf wijkcentrum Princenhof om 13.30 uur voor een wandeling van ongeveer 5 km.
  • In het voor- en najaar organiseren we een workshop bloemschikken (Pasen en Kerstmis). en in de maand september is er een workshop bloemschikken met hortensia’s.
  • Op de donderdagochtend hebben we aangesloten bij de les Aqua vitaal in het zwembad Sonsbeeck van 10.00-11.00 uur
  • We nemen deel aan de avondvierdaagse van Princenhage.
  • We doen mee aan de jaarlijkse RaboClubSupport.

VOOR WIE

Elke vrouw kan lid worden van de vereniging. U bent welkom om vrijblijvend een avond bij te wonen en daarna te beslissen of u lid wilt worden.

U kunt bellen met de voorzitter Ellie Bierbooms,
tel. 06 – 10 85 78 85.

U kunt ook een e-mail sturen naar: elliebierbooms@hotmail.com.