Geschiedenis

De Vrouwen Vereniging Princenhage is ontstaan uit de vroegere KVO Princenhage. Na 85-jaar KVO werd de vereniging zelfstandig en gingen we verder als Vrouwen Vereniging Princenhage per 1 januari 2014. De avondactiviteiten worden gehouden in wijkcentrum Princenhof, Princentuin 1 te Breda (Princenhage).

Doel

De Vrouwen Vereniging heeft als doel een ontmoetingsplaats te zijn voor vrouwen en organiseert hiervoor ontspannende en informatieve bijeenkomsten in wijkcentrum Princenhof op de dinsdagavond, 10 avonden per jaar in de periode september t/m april.

• Daarnaast is er op de maandagavond de mogelijkheid om lid te worden van de gymclub in De Koe, Ambachtenlaan 1, 4813 HA Breda, tel.:076 522 0630. U moet ook lid zijn van de VVP.
  • Er worden excursies georganiseerd in het voor- en najaar. In de maand mei is er een dagtocht met de bus. In de maanden april/mei/juni zijn er fietsmiddagen. Tevens zijn er wandelmiddagen. In het voor- en najaar organiseren we een workshop bloemschikken (Pasen en Kerstmis).
  • Op de donderdagochtend hebben we aangesloten bij de les Aqua vitaal in het zwembad Sonsbeeck van 10.00-11.00 uur
  • We nemen deel aan de avondvierdaagse van Princenhage.
  • We doen mee aan de jaarlijkse Rabobank Clubkas Support.

VOOR WIE

Elke vrouw kan lid worden van de vereniging. U bent welkom om vrijblijvend een avond bij te wonen en daarna te beslissen of u lid wilt worden.

U kunt bellen met de voorzitter Ellie Bierbooms,
tel. 076 – 514 69 65 of 06 – 10 85 78 85.

U kunt ook een e-mail sturen naar: elliebierbooms@hotmail.com.