Over ons

Geschiedenis

De Vrouwen Vereniging Princenhage is ontstaan uit de vroegere KVO Princenhage. Na 85-jaar KVO werd de vereniging zelfstandig en gingen we verder als Vrouwen Vereniging Princenhage per 1 januari 2014. De avondactiviteiten worden gehouden in wijkcentrum Princenhof, Princentuin 1 te Breda (Princenhage).

Doel

De Vrouwen Vereniging heeft als doel een ontmoetingsplaats te zijn voor vrouwen en organiseert hiervoor ontspannende en informatieve bijeenkomsten in wijkcentrum Princenhof op de dinsdagavond, 9 avonden per jaar in de periode september t/m april. De kerstviering in december houden we bij hotel/restaurant Van der Valk Princeville.

Overige activiteiten (zie ook verder op deze website)

  • Op de maandagavond de mogelijkheid om lid te worden van de gym. De avond is in wijkcentrum Princenhof van 19.00-20.00 uur. U moet ook lid zijn/worden van de VVP om deel te kunnen nemen aan de gymavond. Naast de contributie voor de VVP betaalt u een aparte contributie voor de gymavonden.
  • Er worden excursies georganiseerd in het voor- en najaar. In de maand mei is er een dagtocht met de bus. 
  • In het voorjaar organiseren we een fietstocht.
  • Op de donderdagmiddagen vertrekken we vanaf wijkcentrum Princenhof om 13.30 uur voor een wandeling van ongeveer 5 km. In het najaar organiseren we een boswandeling.
  • In het voor- en najaar organiseren we een workshop bloemschikken (Pasen en Kerstmis). en in de maand september is er een workshop bloemschikken met hortensia’s.
  • We doen mee aan de jaarlijkse RaboClubSupport.

VOOR WIE

Elke vrouw kan lid worden van de vereniging. U bent welkom om vrijblijvend een avond bij te wonen en daarna te beslissen of u lid wilt worden.

U kunt bellen met de voorzitter Ellie Bierbooms,
tel. 06 – 10 85 78 85.

U kunt ook een e-mail sturen naar: elliebierbooms@hotmail.com.