SPONSORKLIKS

MET SPONSORKLIKS SPONSORT U MET UW ONLINE AANKOPEN DE VROUWEN VERENIGING PRINCENHAGE (VVP)

SponsorKliks.

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze VVP, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestelt u weleens online een pizza via Thuisbezorgd? Of doet u weleens een bestelling via andere grote webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Booking, Expedia en nog veel meer winkels? Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar onze VVP als u via Sponsorkliks gaat bestellen bij uw favoriete winkel. En nogmaals, het kost u niets extra’s en niemand weet wie besteld heeft.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch VVP weet wie er iets besteld heeft, u hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de VVP is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com of een andere webwinkel etc. doet, levert VVP niets op.

Hoe komt u op de site van SponsorKliks om de Vrouwen Vereniging op deze manier te sponsoren?

Telefoon U downloadt de app “SponsorKliks” op uw telefoon. Daarna geeft u aan welk doel u wilt sponsoren en daar kiest u voor Vrouwen Vereniging Princenhage (VVP) en kiest u voor opslaan. Dan zoekt u in de lijst van deelnemende webwinkels etc. of uw webwinkel erbij staat en klikt u op het logo van de betreffende winkel en zo komt u dan bijvoorbeeld op de site van Bol en kunt u daar zoals gebruikelijk uw bestelling plaatsen. Verder hoeft u niets te doen.
Computer:
U plaats in uw zoekbalk onderstaande gegevens en u komt rechtstreeks op de Sponsorklik site van de Vrouwen Vereniging en u plaatst uw bestelling bij uw webwinkel: klik onderstaande link aan en u komt op de juiste site terecht:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12628

Nog vragen?  Dan kunt u contact opnemen met Ellie Bierbooms, tel. 06-10857885.

Alles duidelijk?  Dan hopen we dat u dit ook doorgeeft aan uw familie, vrienden, kinderen/kleinkinderen, buren. Kortom als zoveel mogelijk mensen op deze manier hun digitale bestelling plaatsen, brengt dit geld op voor onze vereniging.

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking.