De Vrouwen Vereniging heeft als doel een ontmoetingsplaats te zijn voor vrouwen en organiseert hiervoor ontspannende en informatieve bijeenkomsten in wijkcentrum Princenhof op de dinsdagavond, 10 avonden per jaar in de periode september t/m april.

Daarnaast is er op de maandagavond te mogelijkheid om lid te worden van de gymclub in gemeenschapshuis De Koe. U moet ook lid zijn van de VVP.

Er worden excursies georganiseerd in het voor- en najaar. In de maand mei is er een dagtocht met de bus. In de maanden april/mei/juni zijn er fietsmiddagen. Tevens zijn er wandelmiddagen. In het voor- en najaar organiseren we een workshop bloemschikken (Pasen en Kerstmis).

Op de donderdagochtend hebben we aangesloten bij de les Aqua vitaal in het zwembad Sonsbeeck van 10.00-11.00 uur

We nemen deel aan de avondvierdaagse van Princenhage.

We doen mee aan de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne.