WELKOM!

Welkom op de website van Vrouwen Vereniging Princenhage

Na de viering van het 85-jarig jubilieum van KVO Princenhage in gemeenschapshuis De Koe op 23 december 2013 is KVO Princenhage op 1 januari 2014 verder gegaan als een zelfstandige vereniging onder de naam:

VROUWEN VERENIGING PRINCENHAGE

Alvast voor uw stem!!
Zie verder onder de kop organisatie

het huidige bestuur

onder vlnr: Ellie, Liesbeth, Paula

boven vlnr: Toos, Els, Anneke

Als u naar aanleiding van het lezen van deze website belangstelling heeft om vrijblijvend een avond mee te maken, vul dan het contactformulier in en u bent van harte welkom. U kunt ook bellen met Ellie Bierbooms, tel. 06 - 10 85 78 85.

Op 20 mei a.s. om 12.00 uur komt de roadshow van de Rabobank Clubkas Campagne naar Princenhage en wordt bekend gemaakt hoe hoog de sponsorbijdragen voor de verenigingen zijn. Wij zijn heel erg benieuwd en zijn erbij!! Komt u ook kijken??

Rabobank Breda Clubkas Campagne: Stem jij op ons?

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Jaarlijks ondersteunt Rabobank Breda veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving door middel van de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit jaar stellen ze maar liefst  € 75.000,- beschikbaar wat hun 28.000 leden mogen verdelen over clubs in Breda en omgeving. Stem jij op ons?

Leden van Rabobank Breda mogen van dinsdag 6 t/m donderdag 18 april 2017 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 75.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. VROUWEN VERENIGING PRINCENHAGE ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Natuurlijk probeert  VROUWEN VERENIGING PRINCENHAGE zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het organiseren van activiteiten voor onze leden op het gebied  van ontspanning, cultuur, creatief, informatief en sportief.

Ben jij lid van Rabobank Breda? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan VROUWEN VERENIGING PRINCENHGE  tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabobank.nl/breda. Ben je lid van Rabobank Breda? Dan ontvang je 6 april 2017 een stemkaart. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/breda op ons kunt stemmen!

Alvast bedankt voor je stem! VROUWEN VERENIGING PRINCENHAGE